۳-۴-۴-۱- تهیه محیط کشت ۱۶
۳-۴-۴-۲- شمارش باکتری در محلول پالس ۱۶
۳-۴-۴-۳- شمارش باکتری در ساقه ۱۶
۳-۴-۵- روند باز شدن گل و گلچه و کاهش قطر گل ۱۷
۳-۴-۶- کاهش درجه بریکس (درصد ساکارز موجود در ساقه­ی گل) ۱۸
۳-۴-۷- محتوای کلروفیل……………………………………………………………………………………………۱۹
۳-۴-۸- اندازه گیری اتیلن…………………………………………………………………………………………..۱۹
۳-۴-۹- محتوای پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………..۲۰
۳-۵- تجزیه و تحلیل داده ها………………………………………………………………………………………..۲۰
فصل چهارم : نتایج و بحث
۴-۱- عمر گلجایی .۲۲
۴-۲- درجه بریکس .۲۵
۴-۳- باکتری ساقه ۲۷
۴-۴- باکتری محلول ۲۹
۴-۵- باز شدن گل و گلچه ۳۱
۴-۶- درصد ماده خشک ۳۳
۴-۷- جذب محلول ۳۵
۴-۸- اتیلن ۳۷
۴-۹- کلروفیل b………………………………………………………………………………………………………..39
۴-۱۰- کلروفیل a………………………………………………………………………………………………………………..41
۴-۱۱- پروتئین گلبرگ…………………………………………………………………………………………………۴۳
۴-۱۲- بحث………………………………………………………………………………………………………………۴۶
نتیجه گیری کلی ..۴۸
پیشنهادها ..۴۸
منابع ..۴۹
فهرست جداول
جدول ۴-۱- تجزیه­ی واریانس اثر سدیم نیتروپروساید بر برخی خصوصیات ۲۲
جدول ۴-۲- مقایسه­ میانگین اثر سدیم نیتروپروساید بر برخی خصوصیات ۲۳
فهرست اشکال
شکل ۲-۱- تصویر سدیم نیتروپروساید…………………………………………………………………………….۱۰
شکل ۳-۱- روش پیاده کردن طرح آزمایشی………………………………………………………………………۱۴
شکل ۳-۲- تهیه محیط کشت باکتری……………………………………………………………………………….۱۷
شکل ۳-۳- انداره گیری قطر گل رز…………………………………………………………………………………۱۸
شکل ۳-۴- اندازه گیری قطر گل آفتابگردان………………………………………………………………………۱۸
شکل ۳-۵- تهیه نمونه از برگ ها……………………………………………………………………………………۱۹
شکل ۳-۶- روش استفاده از اسپکتروفتومتر………………………………………………………………………۱۹
شکل۳-۷- نمونه های تهیه شده برای اندازه گیری اتیلن………………………………………………………۱۹

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

شکل ۳-۸- نمونه گیری از هوای داخل ظرف……………………………………………………………………۱۹
شکل ۳-۹- بالون حاوی گلبرگ و اسید سالیسیلیک و اسید سولفوریک روی هیتر……………………..۲۰
شکل ۴-۱- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر عمر گلجایی گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان……….۲۴
شکل ۴-۲- اثرمتقابل سدیم نیتروپروساید بر عمر گلجایی گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان……….۲۵
شکل ۴-۳- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر درجه بریکس گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان………۲۶
شکل ۴-۴- اثرمتقابل سدیم نیتروپروساید بر درجه بریکس گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان……..۲۷
شکل ۴-۵- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر باکتری ساقه گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان………..۲۸
شکل ۴-۶- اثر متقابل سدیم نیتروپروساید بر باکتری ساقه گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان………۲۹
شکل ۴-۷- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر باکتری محلول گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان………۳۰
شکل ۴-۸- اثر متقابل سدیم نیتروپروساید بر باکتری محلول گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان……۳۱
شکل۴-۹- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر باز شدن گل و گلچه گلهای رز…………………………………..۳۲
شکل۴-۱۰-اثرمتقابل سدیم نیتروپروساید برباز شدن گل و گلچه گلهای رز…………………………………۳۳
شکل ۴-۱۱- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر درصد ماده خشک گلهای رز……………………………………۳۴
شکل ۴-۱۲- اثرمتقابل سدیم نیتروپروساید بر درصد ماده خشک گلهای رز…………………………………..۳۵
شکل ۴-۱۳- اثر تکی سدیم نیتروپروساید بر جذب محلول گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان………۳۶
شکل ۴-۱۴- اثر متقابل سدیم نیتروپروساید بر جذب محلول گلهای رز، لیسیانتوس و آفتابگردان…….۳۷

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...