دانلود فایل پایان نامه : دانلود فایل های پایان نامه با موضوع بررسی عوامل ... |
۲۴/۰-
۴۹/۰-
۳۴/۰-
حجم نمونه
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
تحلیل دادههای جدول ۴-۵ به شرح زیر میباشد:
- در خور بودن محصول؛ دارای میانگین (۲۶/۳)، میانه (۱۶/۳)، انحراف معیار (۷۶/۰) و واریانس (۸۴/۰) میباشد. ضریب چولگی این متغیر برابر (۰۸۷/۰-) است که نشان میدهد این متغیر دارای چوله به چپ است. ازآنجاییکه قدر مطلق این ضریب کمتر از مقدار (۵/۰) است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر (۳۶/۰-) میباشد که نشاندهنده کوتاهتر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدر مطلق ضریب کشیدگی بیشتر از مقدار (۵/۰) است، کشیدگی توزیع، تفاوت زیادی با توزیع نرمال دارد.
- نگرانی های حریم خصوصی؛ دارای میانگین (۶۳/۳)، میانه (۱۵/۳)، انحراف معیار (۸۱/۰) و واریانس (۷۶/۰) میباشد. ضریب چولگی این متغیر برابر (۲۹/۰) است که نشان میدهد این متغیر دارای چوله به راست است. ازآنجاییکه قدر مطلق این ضریب کمتر از مقدار (۵/۰) است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر (۴۳/۰-) میباشد که نشاندهنده کوتاهتر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدر مطلق ضریب کشیدگی بیشتر از مقدار (۵/۰) است، کشیدگی توزیع، تفاوت زیادی با توزیع نرمال دارد.
- امنیت وب ادراک شده؛ دارای میانگین (۳۴/۳)، میانه (۰۲/۳)، انحراف معیار (۷۷/۰) و واریانس (۸۱/۰) میباشد. ضریب چولگی این متغیر برابر (۲۳/۰) است که نشان میدهد این متغیر دارای چوله به راست است. ازآنجاییکه قدر مطلق این ضریب کمتر از مقدار (۵/۰) است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر (۲۴/۰-) میباشد که نشاندهنده کوتاهتر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدر مطلق ضریب کشیدگی بیشتر از مقدار (۵/۰) است، کشیدگی توزیع، تفاوت زیادی با توزیع نرمال دارد.
- خودکفایی اینترنتی؛ دارای میانگین (۴۵/۳)، میانه (۲۵/۳)، انحراف معیار (۷۴/۰) و واریانس (۸۷/۰) میباشد. ضریب چولگی این متغیر برابر (۲۳/۰-) است که نشان میدهد این متغیر دارای چوله به چپ است. ازآنجاییکه قدر مطلق این ضریب کمتر از مقدار (۵/۰) است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر (۴۹/۰-) میباشد که نشاندهنده کوتاهتر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدر مطلق ضریب کشیدگی کمتر از مقدار (۵/۰) است، کشیدگی توزیع، تفاوت اندکی با توزیع نرمال دارد.
- پذیرش نوآوری در فن آوری اطلاعات؛ دارای میانگین (۱۷/۳)، میانه (۳۴/۳)، انحراف معیار (۶۸/۰) و واریانس (۸۲/۰) میباشد. ضریب چولگی این متغیر برابر (۲۸/۰-) است که نشان میدهد این متغیر دارای چوله به چپ است. ازآنجاییکه قدر مطلق این ضریب کمتر از مقدار (۵/۰) است، ازنظر قرینگی دارای تفاوت بسیار اندکی با توزیع نرمال است. ضریب کشیدگی این متغیر نیز برابر (۳۴/۰-) میباشد که نشاندهنده کوتاهتر بودن (پراکندگی بیشتر) توزیع این متغیر نسبت به توزیع نرمال است و با توجه به اینکه قدر مطلق ضریب کشیدگی بیشتر از مقدار (۵/۰) است، کشیدگی توزیع، تفاوت زیادی با توزیع نرمال دارد.
۴-۳- آمار استنباطی
۴-۳-۱- بررسی نرمال بودن دادهها
برای اجرای روشهای آماری و محاسبه آماره آزمون مناسب و استنتاج منطقی درباره فرضیههای پژوهش؛ مهمترین عمل، قبل از هر اقدامی انتخاب روش آماری مناسب برای پژوهش است. برای این منظور آگاهی از توزیع دادهها از اولویت اساسی برخوردار است. برای همین منظور در این پژوهش از آزمون معتبر کلموگروف- اسمیرنف برای بررسی فرضیه نرمال بودن دادههای پژوهش استفاده شده است. این آزمون با توجه به فرضیات زیر به بررسی نرمال بودن داده میپردازد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
H0: دادهها دارای توزیع نرمال هستند.
H1: دادهها دارای توزیع نرمال نیستند.
نحوه داوری با توجه به جدول آزمون کلموگروف- اسمیرنف بدینصورت است که اگر سطح معنیداری (sig) برای کلیه متغیرها بزرگتر از سطح آزمون (۰۵/۰) باشد توزیع دادهها نرمال میباشد. همچنین میتوان از قضیه حد مرکزی نرمال بودن متغیرها را سنجید. در این قضیه هرگاه حجم نمونه بزرگتر از ۳۰ باشد میتوان توزیع دادهها را نرمال در نظر گرفت.
جدول شماره ۴-۵ آزمون کلموگروف - اسمیرنوف متغیرهای پژوهش
متغیر
درخور بودن محصول.
نگرانیهای حریم شخصی؛
امنیت وب ادراک شده؛
خودکفایتی اینترنتی؛
پذیرش نوآوری در فناوری اطلاعات؛
حجم نمونه
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
۲۵۰
پارامترهای توزیع نرمال
میانگین
۱۶/۳
۲۷/۳
۶۲/۳
۳۷/۳
۵۸/۳
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 04:30:00 ق.ظ ]
|