دانلود فایل ها در مورد بررسی ارتباط عوامل صاحبکار ... |
variance
-۰٫۵۰
۰٫۱۰
-۰٫۳۷
۰٫۰۷
-۵٫۰۹
۰٫۰۰
۴-۳-۲) آزمون فرضیه های گروه دوم:
فرضیه شماره۱: بودجه زمانی سال جاری با میزان داراییهای پایان دوره ارتباط مستقیم دارد.
جدول شماره (۴-۷) نتایج حاصل از آزمون فرضیه های گروه «ب» را نشان می دهد. در ارتباط با فرضیه اول مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد.(t=11.31>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.( p-value=0.00<0.05) با توجه به معنادار بودن ضریب و معادله رگرسیون و مثبت بودن ضریب رگرسیون فرضیه تحقیق پذیرفته می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با میزان داراییهای پایان دوره ارتباط مستقیم دارد. مقدار۰٫۶۰ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۶۰ درصد بودجه توسط میزان داراییهای پایان دوره تبیین می شود.
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فرضیه شماره۲: بودجه زمانی سال جاری با میزان فروش( درآمد) طی دوره مالی ارتباط مستقیم دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد.(t=10.06>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.( p-value=0.00<0.05) با توجه به معنادار بودن ضریب و معادله رگرسیون و مثبت بودن ضریب رگرسیون فرضیه تحقیق پذیرفته می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با میزان فروش طی دوره ارتباط مستقیم دارد. مقدار۰٫۵۵ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۵۵ درصد بودجه توسط میزان فروش طی دوره تبیین می شود.
فرضیه شماره۳: بودجه زمانی سال جاری با تعداد واحدهای فرعی شرکت اصلی ارتباط مستقیم دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد.(t=7.01>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.( p-value=0.00<0.05) با توجه به معنادار بودن ضریب و معادله رگرسیون و مثبت بودن ضریب رگرسیون فرضیه تحقیق پذیرفته می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با تعداد واحدهای فرعی پایان دوره ارتباط مستقیم دارد. مقدار۰٫۳۷ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۳۷ درصد بودجه توسط تعداد واحدهای فرعی پایان دوره تبیین می شود.
فرضیه شماره۴: بودجه زمانی سال جاری با نسبت موجودی کالا به کل داراییها ارتباط مستقیم دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد. (t=2.14>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.( p-value=0.04<0.05) علی رغم معنادار بودن مدل رگرسیون و ضرایب، مقدار ضریب رگرسیون منفی می باشد که نشان دهنده معکوس بودن رابطه مزبور می باشد. بنابراین فرضیه تحقیق رد می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با نسبت موجودی کالا به کل داراییها ارتباط معکوس دارد. مقدار۰٫۰۵ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۵ درصد بودجه توسط نسبت موجودی کالا به کل داراییها تبیین می شود.
فرضیه شماره۵: بودجه زمانی سال جاری با نسبت حسابها و اسناد دریافتنی به کل داراییها ارتباط مستقیم دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد.(t=2.50>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.( p-value=0.01<0.05) با توجه به معنادار بودن ضریب و معادله رگرسیون و مثبت بودن ضریب رگرسیون فرضیه تحقیق پذیرفته می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با نسبت حسابها و اسناد دریافتنی به کل داراییها ارتباط مستقیم دارد. مقدار۰٫۰۷ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۷ درصد بودجه توسط نسبت حسابها و اسناد دریافتنی به کل داراییها تبیین می شود.
فرضیه شماره۶: بودجه زمانی سال جاری با نسبت سود خالص به کل داراییها رابطه معکوس دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t و f محاسبه شده خارج از ناحیه بحرانی قرار دارد،( p-value=0.13>0.05) بنابراین فرض H0 پذیرفته می شود. به عبارت دیگر رابطه معناداری بین بودجه زمانی سال جاری و نسبت سود خالص به کل داراییها وجود ندارد.
فرضیه شماره۷: بودجه زمانی سال جاری با نسبت سود خالص به حقوق صاحبان سهام رابطه معکوس دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t و f محاسبه شده خارج از ناحیه بحرانی قرار دارد،( p-value=0.22>0.05) بنابراین فرض H0 پذیرفته می شود. به عبارت دیگر رابطه معناداری بین بودجه زمانی سال جاری و نسبت سود خالص به حقوق صاحبان سرمایه وجود ندارد.
فرضیه شماره۸: بودجه زمانی سال جاری با نسبت سود خالص به فروش(درآمد) رابطه معکوس دارد.
همانطوری که در جدول (۴-۷) مشاهده می شود، مقدار t محاسبه شده در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن ضریب رگرسیون می باشد.(t=2.12>1.96) همچنین مقدار آمارهf نیز در ناحیه بحرانی قرار دارد که بیانگر معنادار بودن کلی رگرسیون می باشد.(f=4.50>3.84) با توجه به معنادار بودن ضریب و معادله رگرسیون و منفی بودن ضریب رگرسیون فرضیه تحقیق پذیرفته می شود. به عبارت دیگر بودجه زمانی سال جاری با نسبت سود خالص به فروش(درآمد) ارتباط معکوس دارد. مقدار۰٫۰۵ برای R2 نشان می دهد که در صورت ثابت بودن سایر عوامل ۵ درصد بودجه توسط نسبت سود خالص به فروش(درآمد) تبیین می شود.
جدول شماره ۴-۷) نتایج آزمون فرضیه های گروه «ب»
میانگین
انحراف معیار
ضریب همبستگی
r2
t
F
سطح معناداری
تعداد
مقدار ثابت رگرسیون
ضریب رگرسیون
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 04:51:00 ق.ظ ]
|