۰

۱۹

اداره بیمه سلامت شهرستان شهریار

۸

۲

۲۰

اداره بیمه سلامت شهرستان ری

۲

۱

جمع

۲۲۴

۲۲۳

جمع کل

۴۴۷

۱-۱۲- قلمرو پژوهش
۱-۱۲-۱- قلمرو موضوعی: تحقیق حاضر به بررسی تاثیر هوش عاطفی بر عملکرد کارکنان می پردازد که در قلمرو علوم رفتاری و مدیریت منابع انسانی قرار دارد.
۱-۱۲-۲- قلمرو مکانی: قلمرو مکانی این تحقیق ادارۀ کل بیمۀ سلامت استان تهران می باشد.
۱-۱۲-۳-قلمرو زمانی: قلمرو زمانی این تحقیق ، بهار و تابستان سال ۱۳۹۲ می باشد.
۱-۱۳- تعریف مفاهیم و واژگان اختصاصی
۱-۱۳-۱-هوش :
توانایی دریافت و درک حقیقت و شرایط و ارتباطات و استدلال درباره آنها(گلمن،۱۹۹۵ :۱۱)
۱-۱۳-۲-عاطفه :
در فرهنگهای لغت تعاریف گوناگون از عواطف وجود دارد . در فرهنگ لغت آکسفورد معنای لغوی عاطفه چنین است : ” هر تحرک در ذهن ، احساس ، هر حالت ذهنی قدرتمند یا تهییج شده ” واژه عاطفه [۱۴] از فعل لاتین Emovere به معنای حرکت و جنبش ریشه گرفته است .
افلاطون[۱۵] از نخستین کسانی بود که عاطفه را از جنبه های ابتدایی و حیوانی ماهیت انسان و در تضاد با تعقل معرفی کرد.امروزه هم رگه هایی از این پدیده که عاطفه تفکر منطقی را متزلزل می سازد هنوز باقی مانده است (حاجی زاده ، ۱۳۸۱ : ۳۴)
تعریف دیگری که از عواطف در فرهنگ لغت راندم هاوس( ۱۹۷۳ : ۲۷۰) آمده ، عاطفه را نوعی حالت احساسی یا هیجانی می داند که خودآگاه و ارادی است و طی آن حالتهایی چون شادی ، غم ، غصه ، ترس ، تنفر و … تجربه می شوند و با حالتهایی چون شناخت یا انگیزش و اراده تفاوت دارند(سیاروچی[۱۶] و دیگران،۱۳۸۴ : ۴)
۱-۱۳-۳-هوش عاطفی(هیجانی) :
توانایی شناسایی احساسات خود و دیگران ، به منظور برانگیختن ، اداره احساسات و روابط خود (تیشلر و دیگران [۱۷]، ۲۰۰۲ :۲۰۴)
۱-۱۳-۴-خودآگاهی :
داشتن اعتماد به نفس و توانایی شناسایی یک احساس برای ارزیابی دقیق خود(بلیس[۱۸] ،‌۲۰۰۱: ۱۰-۱)

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۱-۱۳-۵-خودتنظیمی(خود مدیریتی):
دور نگاه داشتن احساسات مخرب (خود کنترلی)،حفظ استانداردهای صداقت و امانت(قابلیت اعتماد)، قبول مسئولیت عملکرد ( پیرو وجدان بودن )، کنترل تغییر (سازگاری) و پذیرش ایده ها و رویکرد های جدید( خلاقیت )(بلیس ، ۲۰۰۱ : ۱۰-۱)
۱-۱۳-۶-خودانگیزی :
میل به هدایت احساسات یا تسهیل دستیابی به اهداف که توفیق طلبی (رسیدن به استانداردهای کمال و عالی) ، تعهد (تطبیق اهداف با گروه یا سازمان) ، ابتکار ( فعالیت بر مبنای فرصتها ) و خوش بینی ( دیدن نیمه پر لیوان ) را شامل می شود(بلیس ، ۲۰۰۱ : ۱۰-۱)
۱-۱۳-۷-آگاهی اجتماعی(همدلی) :
درک دیگران با آگاهی از نیازها ، احساسات ،‌تمایلات و درک احتیاجات آنان(بلیس ، ۲۰۰۱ : ۱۰-۱)
۱-۱۳-۸-مهارتهای اجتماعی :
توانایی تحریک واکنشهای مطلوب در دیگران توسط دیپلماسی موثر ، تاثیر بر دیگران تا کاری را انجام دهند (نفوذ) ، گوش کردن به نظرات و ارسال پیام متقاعد کننده (ارتباط) ، الهام بخشیدن و هدایت گروه ها و افراد(رهبری) ، کارکردن با دیگران در مقابل اهداف مشترک(مشارکت) ، همکاری مبتنی بر اعتماد و ایجاد گروه های همکار در تعقیب اهداف مشترک (بلیس ، ۲۰۰۱ : ۱۰-۱)
۱-۱۳-۹-عملکرد:

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...